Kitabım Elimde Annemle Birlikte

Velilerimize ve öğrencilerimize kitap okuma sevgisi kazandırmak,kitap okumayı bireyin hayatında kalıcı kılmak, aile içi iletişimi güçlendirmek amacıyla 2/B Sınıfı Öğretmeni Özlem GÖNÜLAL KÖKSALAN'ın koordinatörlüğünde 'Kitabım Elimde, Annemle Birlikte' etkinliği gerçeklştirilmiştir. Bu etkinlik kapsamında gönüllü annelerimiz haftanın bir günü, bir ders saati olmak üzere okula gelerek okul kütüphanesinden seçtikleri bir kitabı öğrencilere okumaktadır. Bu okuma sonunda hikaye ile ilgili sorular sorularak öğrencilerin etkinliğe katılımı sağlanmaktadır.Annesinin sınıfta kitap okuduğunu gören çocuk, kitap okumaya karşı olumlu tutumlar oluşturmaya başlamaktadır.Bu yaş grubunda aile büyüklerini rol model alan çocuklar için bu etkinliğin oldukça etkili olduğu görülmektedir.Ayrıca okul kütüphanesinin veli tarafınfdan aktif olarak kullanımı veliyi eğitim öğretime dahil ederek okul  veli etkileşimini artırmaktadır.

22.09.2023 140

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ